Η εταιρία IOLART, έχοντας ως βάση τα γραφεία της στην οδό Κανάρη 30, στην Αγία Παρασκευή, δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων, από το 2004. Ο διαρκής στόχος των ιδρυτικών στελεχών για ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, συνετέλεσε στην σταθερή ανοδική πορεία της εταιρίας τα χρόνια αυτά.

Το αντικείμενο της εταιρίας είναι η Εμπορία Οφθαλμολογικών & Χειρουργικών
Ειδών, όπως αυτά χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Ενδοφθάλμιοι Ενδοφακοί για την επέμβαση του Καταρράκτη
  • Ιξωδοελαστικά Διαλύματα
  • Αναλώσιμα μιας χρήσης (Ιματισμός, Μαχαιρίδια, διαλύματα κλπ) με δυνητικούς πελάτες, Ιδιωτικά & Δημόσια Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

Η IOLART κάνοντας χρήση των έμπειρων και των άρτια καταρτισμένων στελεχών της, δραστηριοποιείται σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων. Κάνοντας χρήση, ενός δικτύου από εγκεκριμένους προμηθευτές, Αμερικάνικων και Ευρωπαϊκών κατασκευαστικών Οίκων, είναι σε θέση για να εγγυάται για την ποιότητα αυτών, καθώς και για την ασφαλή χρήση τους.

Η εταιρία χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015, πετυχαίνει την εύρυθμη λειτουργία αυτής.

  • Αμφίδρομη επικοινωνία με τον πελάτη
  • Συμμόρφωση στις σχετικές νομοθεσίες
  • Εφαρμογή των διεθνών προτύπων

Οι ιδρυτές της εταιρίας φρόντισαν, η υποστήριξη και η εξυπηρέτηση των πελατών να αποτελούν στρατηγικό στόχο για όλους εμάς στην IOLART. Για τον λόγο αυτό, εμπλουτίζουμε διαρκώς το εύρος των προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες, προϊόντα τα οποία θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους κατά το μέγιστο. Η οργανωτική υποδομή της IOLART και κυρίως τα εμπειρότατα και πάντα πρόθυμα στελέχη της, είναι σε θέση να σας προτείνουν τις καταλληλότερες λύσεις για τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα, και έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο, η IOLART αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας σε κάθε σας βήμα.

Ζήσε την ποιότητα μαζί μας!

Με εκτίμηση,
Σταμούλης Κορμπάκης & Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος

Intraocular Lenses

Viscoelastics

Intraocular lens for veterinary use

We use the "Cookies" technology to facilitate the use of this website.Accept