Η IOLART με ιστορία 15 χρόνων δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, με ειδίκευση στα Οφθαλμολογικά αναλώσιμα.

Η εταιρεία Σ. Κορμπάκης Σία Ο.Ε είναι από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα της εισαγωγής και διανομής καινοτό- μων ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Για περισσότερα από 15 χρόνια, η εταιρεία IOLART παρέχει αξιόπιστα, υψηλών προδιαγραφών, οφθαλμολογικά προϊόντα.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της, ξεκινάει το 2004, στην εισαγωγή και διανομή Ενδοφθάλμιων Ενδοφακών. Σήμερα, η εταιρεία έχοντας εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο της, παρέχει εξειδικευμένα προϊόντα για τo χειρουργείο του καταρράκτη, καθώς επίσης και λοιπών οφθαλμολογικών αναλωσίμων.

Η IOLART εδρεύει στην Αθήνα, στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια μέσα από ένα ολοκληρωμένο και καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων. Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, εμπιστεύεται σήμερα η πλειοψηφία των δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων, αλλά και επαγγελματίες του ευρύτερου Οφθαλμολογικού πεδίου. Ενεργεί ως αποκλειστικός διανομέας προϊόντων Ευρωπαϊκών κατασκευαστικών Οίκων, που κατέχουν ηγε- τική θέση στην παγκόσμια αγορά.

Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 & ISO 13485:2016 και διαθέτει πιστοποιητικό για την τήρηση συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών ορθής πρακτικής διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004.!

Πιστή στο όραμα της, επενδύει σε προϊόντα υψηλών απαιτήσεων και σε συνάρτηση με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των οφθαλμολογικών αναλωσίμων, προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων.

Βασική στρατηγική επιλογή είναι η ανάπτυξη και ισχυρή θεμελίωση μακροχρόνιων συνεργασιών. Συνδυάζοντας το σύγχρονο επιχειρηματικό πνεύμα με τη διαχρονική ανθρωπιστική αντίληψη περί υγείας, το όνομα της εταιρεία IOLART είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και συνέπειας.

Ενδοφακοί

Ιξωδοελαστικά

Οφθαλμολογικά Αναλώσιμα για Κτηνητριακη Χρήση

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.Αποδοχή